Weer

KNMI: Verwachtingen
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Vanavond zijn er in het oosten wolkenvelden, elders zijn er (brede) opklaringen en enkele mistbanken. Het blijft verder droog. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig.

  Komende nacht overheerst in het oosten de bewolking, vooral in het westen ontstaat in opklaringen op steeds meer plaatsen mist. Onder de bewolking wordt het een graad of 5, in brede opklaringen kan het afkoelen naar 1°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit een overwegend noordwestelijke richting.

  Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en nevelig en is er vooral in het westen en noordwesten is er kans op mist. Eventuele mist kan overdag hardnekkig blijven. Verder ontstaan er in de loop van de dag gaten in de bewolking en is de zon plaatselijk te zien. Het wordt in de middag ca. 8°C, in eventuele hardnekkige mist blijft het enkele graden kouder. De wind is zwak en veranderlijk, in het noorden staat een zwakke tot matige west- tot zuidwestenwind. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 17/01/2022 22.32 uur LT

    

 2. Woensdag vallen er buien, donderdag is het tijdelijk kouder met nog een enkele (winterse) bui. Vanaf vrijdag opnieuw rustig en meest droog weer met slechts af en toe zon en in de nachten regelmatig kans op mist. De temperaturen liggen meestentijds rond het langjarig gemiddelde.

  Dinsdag is er een redelijke kans op een code geel voor dichte mist, vooral later in de week is er in de nacht tevens kans op een code geel voor gladheid.
  Uitgifte: 17/01/2022 04.53 uur LT

 3. Maandag 24 januari tot en met maandag 31 januari
  De temperaturen liggen waarschijnlijk rond het langjarig gemiddelde, de dagelijkse neerslagkans neemt geleidelijk iets toe van ca. 20% naar 40%.
  Uitgifte: 17/01/2022 04.53 uur LT